Update toetsenbank

1 december 2021

Bij MAW, tweede editie, zijn er weer nieuwe updates aan de Toetsenbank toegevoegd. Laura van Diermen van het Seneca team heeft powerpoints gemaakt bij hoofdstuk 6 havo en vwo voor MAW, tweede editie. Er zijn nu PPTs bij H.1 t/m 6.

En Samantha Spek en Marco Veldman zijn begonnen om oudere toetsen van de eerste editie om te zetten naar bruikbare toetsen voor de tweede editie. Voor havo en voor vwo zijn nu toetsen (SOtjes met steeds 1 bron) beschikbaar bij hoofdstuk 1 t/m 3. Hetzelfde doen we de komende twee maanden voor hoofdstuk 4 t/m 6.

En ondertussen volgen ook omgezette toetsen van het toetsteam bij de hoofdstukken 7 en verder. Deze bevatten meerdere bronnen en kennen meer feedbackrondes en zijn dus van hogere kwaliteit dan de SOtjes. Tegelijkertijd is het toetsteam nieuwe toetsen aan het maken voor de tweede editie MAW havo en vwo

.En heeft u onze LessonUps al ontdekt? Op ons kanaal zijn bij hoofdstuk 1 t/m 4 lessonups gemaakt bij MAW tweede editie. https://www.lessonup.com/nl/channel/seneca/series

Kortom, u heeft ook bij de tweede editie de keuze uit veel en hoogwaardige toetsen om mee te oefenen of om in te zetten tijdens uw toetsweken.