Kernconcepten in één boekje

9 februari 2022

Docent Erik van de Kamp heeft een boekje gemaakt met uitleg over alle hoofd- en kernconcepten. Ideaal voor leerlingen bij het voorbereiden op toetsen en examens. Hieronder is de overhandiging te zien: Marco Veldman stoort Erik tijdens zijn les en geeft hem het eerste exemplaar.

De kernconceptenboekjes zijn voor dit jaar en volgend schooljaar te bestellen via de boekenleveranciers en in de webshop van Seneca.

Ideaal voor leerlingen van havo 4 en 5 en voor vwo 4, 5 en 6: alle kernconcepten kort en krachtig toegelicht met oefeningen uit examens. Overzichtelijk, kernachtig en er zit ook een leerhulp bij. ISBN 9789492716507 

Erik van de Kamp is docent maatschappijwetenschappen en maatschappijleer op het Johannes Fontanus College en heeft de afgelopen jaren zijn leerlingen getraind om de kernconcepten te begrijpen en toe te passen. Samen met Marco Veldman is zijn kernconceptenboekje een echte examenhulp geworden: 48 kleurrijke pagina’s waarin de kernconcepten in begrijpelijke taal en in de officiële vaktaal worden gepresenteerd, aangevuld met examenoefeningen.