MAW tweede druk in productie

23 april 2021

De lesboeken havo en vwo en het opdrachtenboek vwo deel 1 worden op dit moment gedrukt. In samenwerking met Sonodruk heeft het Seneca team deze mijlpaal afgelopen week weten te bereiken na flink buffelen in avonden en weekenden omdat de laatste loodjes het zwaarst wegen. Maar het resultaat is er dan ook naar!

Deze boeken kunnen vanaf 10 mei 2021 geleverd worden. Het havo opdrachtenboek deel 1 volgt in juni. Als u geabonneerd bent op de MW-nieuwsflits heeft u een link ontvangen om de boeken te bestellen. Binnenkort verschijnt een tweede MW-nieuwsflits met link.

Voor docenten zijn de boeken gratis en rekenen we alleen verzendkosten. Stagiaires kunnen begin mei de boeken in de webshop bestellen.

Wilt u een kijkje nemen in de inhoud van de lesboeken en het opdrachtenboek vwo? Klik dan op de PDF bestanden hieronder, we geven dan een deel van de inhoud weer. Merk ook op dat we deze keer een eigen schrijfstijl voor havo en vwo leerlingen hebben kunnen handhaven.

Aanpassing huisstijl

Hieronder ziet u de nieuwe huisstijl van de MAW methode. Linksboven de voorkant van het opdrachtenboek vwo, daarnaast de voorkant van het vwo lesboek. In het groot de omslag van het havo lesboek.

Hoe zorgt u dat u niet misgrijpt?
Heel eenvoudig: de rug van het havo lesboek is blauw, die van het vwo lesboek groen. De ‘petrol’ kleur loopt bij de havo van boven naar beneden van meer blauw naar meer groen. Bij het vwo precies andersom.

Rechtsboven een foto van Marco Veldman (Seneca) en Bert Huisman (Sonodruk) die de omslagen van de lesboeken presenteerden op 14 april 2021.